ABAMA

Európában egyedülálló golf-üdülőnegyed Tenerife déli tengerpartján

Tágas 5 hálószobás óceánparti apartman
Ingatlan leírása
Az ingatlan teljes területe kb. 254 m2. A ház két emeletes, és két apartmanja van, külön bejárattal. Az első emeleten két hálószoba és két fürdőszoba, amerikai stílusú konyha, nappali, terasz és tágas garázs található. A második emeleten három hálószoba, két fürdőszoba, egy külön konyha és egy nappali tartozik, ahonnan kiléphet a teraszra. A ház közös nagy medencével rendelkezik, ahol a vizet közvetlenül az óceánból nyerik és rendszeresen frissítik. A ház körül pálmafák, virágok és egyéb növények találhatók.

Az objektum felújításra szorul, viszont gyönyörű környezetben található, központi fekvésű. Csak néhány percnyi sétára van a Playa Arena fekete homokos strandjától. A rekonstrukció során lehetőség nyílik a ház elrendezésének megváltoztatására.

A felujítás során két lehetőség áll rendelkezésre. A ház teljes felújítása, a falak átrendezése, a szobák elrendezésének megváltoztatása, vagy a falak festése, kisebb javítások elvégzése, a bútorok- eszközök cseréje. Mindkét esetben az ingatlan nemcsak vonzó bérleti lehetőség lenne, hanem egy nagy család számára is otthont nyújthat.
Adatok

850 000 €

Medence: Közös

Fürdőszobák: 4

Garázs: Saját

panoráma
nagy medence
2 külön bejárat
Fényképek
Kapcsolat felvétel

Több információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot

Eladó ingatlan tenerifén

Eladó ingatlanok tenerifén

Luxus ingatlanok tenerifén

Kanári sziget ingatlan

Az ABAMA luxusvillák és apartmanok vásárlása iránt érdeklődő klienseinknek az első látogatás idejére kedvezményes áron tudunk szállást biztosítani luxus apartmanokban.*
*Árkedvezmény az apartmanok telítettségétől függően.