ABAMA

Európában egyedülálló golf-üdülőnegyed Tenerife déli tengerpartján

36 hektáros földterület eladó házzal és saját kerttel
Ingatlan leírása
Ezt az ingatlan azoknak ajánljuk, akik saját házat szeretnének egy 15 éves kerttel, egy privát földterülettel, abszolút magánszférával, nagyszerű panorámával és nyugalommal, ugyanakkor mindössze 10 percre van a legközelebbi várostól.

Ez egy 36 hektáros földterület, ahol egy 35 m2-es kis ház épült. A ház egy szinttel rendelkezik. Belül két kis hálószoba, egy konyha és egy fürdőszoba található. Az étkező egy fedett 15 m2-es teraszhoz vezet, kilátással az óceánra és a La Gomera-szigetre. Egy kis ház helyett akár 100 m2-es tetőterasszal rendelkező, 100 m2-es standard méretű házat is építhet.

A ház 300 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, ezért az éghajlat szinte ugyanaz, mint a tengerparton. Könnyen megközelíthető a kövezett út vezet a házhoz. Ez az objektum azok számára készült, akik élvezni akarják a természetet, a békét és a nyugalmat, saját földterületüket, gyümölcsöket fogyaszthatnak saját kertjükből, és ugyanakkor közel a civilizációhoz.
Adatok

195 000 €

Medence:

Fürdőszobák: 1

Garázs: Saját

panoráma
nagy telek
befektetési lehetőség
kert
Fényképek
Kapcsolat felvétel

Több információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot

Eladó ingatlan tenerifén

Eladó ingatlanok tenerifén

Luxus ingatlanok tenerifén

Kanári sziget ingatlan

Az ABAMA luxusvillák és apartmanok vásárlása iránt érdeklődő klienseinknek az első látogatás idejére kedvezményes áron tudunk szállást biztosítani luxus apartmanokban.*
*Árkedvezmény az apartmanok telítettségétől függően.