ABAMA

Európában egyedülálló golf-üdülőnegyed Tenerife déli tengerpartján

ABAMA GolfCOSTA ADEJE Időjárás
Információk
ABAMA GOLF = A TÖKÉLETES GOLF-ÜDÜLÉS

Dave Thomas több mint 50 éves golf-pályafutása alatt szerzett tudásából, tapasztalatából merített a fő műve, a világhírű ABAMA Golfpálya megalkotásakor. A 6271 méteres, állandóan változó terep csúcsa 315 méter magasan van, a kilátás mindenhonnan csodálatos, lenyűgöző vízesések, 22 tó, patakok, fehér homokos bunkerek, sok ezer pálmafa, szubtrópusi növényzet, az Atlanti óceán kékjébol kitűnő La Gomera sziget, mind együtt üdítő látványt nyújtanak.

A hatalmas green területek számtalan zászlópozíciót tesznek lehetővé, a széles elütőhelyekkel kombinálva a nagy hendikeppel játszó játékosok számára is elérhetővé teszik a pályát, de a pálya nehézsége még a tapasztaltabb golfozóknak is kihívást jelent. A gyors feltöltődéshez a golfpályán friss helyi gyümölcsöket szolgálnak fel.

A gofpályával, arany homokkal terített magánstranddal, 5 csillagos luxusszállóval, Michelin csillagos éttermekkel rendelkező ABAMA üdülőnegyed Tenerife dél-nyugati partján található, ahol a legmagasabb az éves napsütéses órák száma az egész szigeten.

The Ritz-Carlton, Abama, a Luxury Golf Resort

Elérhetőségek
Tel: 0034 922 12 63 00
Fax: 0034 922 12 66 21
Web: www.abamagolf.com
Térkép
Fényképek

Eladó ingatlan tenerifén

Eladó ingatlanok tenerifén

Luxus ingatlanok tenerifén

Kanári sziget ingatlan

Az ABAMA luxusvillák és apartmanok vásárlása iránt érdeklődő klienseinknek az első látogatás idejére kedvezményes áron tudunk szállást biztosítani luxus apartmanokban.*
*Árkedvezmény az apartmanok telítettségétől függően.